Een jeugdige uitstraling en een algemeen gevoel van welzijn dankzij de revolutionaire LED lichttherapie van Omnilux Revive

 

revive02


Wat is Omnilux Revive?
Omnilux Revive is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht.

 

Hoe werkt Omnilux Revive?

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Het resultaat

infrarood01
voor
infrarood02
na
infrarood03
voor
infrarood04
na
  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert
  • Couperose en pigmentvlekken verzachten
  • De poriën verkleinen
  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond
  • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg.


De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 35 minuten, waarbij het licht gedurende 20 minuten op de huid wordt geplaatst. Wij zullen u adviseren omtrent de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor u geschikt zijn. Meestal bestaat een kuur uit 9 behandelingen, gespreid over 3 à 4 weken.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

De herstellende kracht van licht

Tal van medische studies hebben de doeltreffendheid en veiligheid van Omnilux bewezen.

Naast anti-ageing en herstel van de vermoeide huid, kan Omnilux ook succesvol ingezet worden bij de behandeling van acne, littekens, psoriasis, couperose, pigmentvlekken e.a.

De combinatie van Omnilux lichttherapie met andere esthetische technieken en huidverzorgende producten verbetert en verlengt de doeltreffendheid ervan.