Voel jij de lente kriebelen? Bruis je van nieuwe energie? Heb je zin om je leven op te ruimen en een frisse start te nemen?

Goed nieuws! Op dinsdag 21 maart krijg jij de kans om tijdens de 21SHOPPINGDAY al je RainPharma favorieten met maar liefst 21% korting te kopen. Het is de perfecte gelegenheid om jouw voorraad voordelig aan te vullen en kennis te maken met nieuwigheden in de collectie. En er is meer! Zoals altijd verrast Viva La Vie jou die dag met mooie en duurzame extra's.

Op de 21SHOPPINGDAY kan je unieke en handgemaakte manden uit Kenia scoren. Per aankoopschijf van €50 na korting op 21 maart, krijg je één RainPharma bloem. Die kan je inruilen voor een mandje naar keuze. Er zijn vier types van mandjes, die elk een bepaalde hoeveelheid bloemen waard zijn. Welke kies jij? 

Geraak je er niet? De actie loopt ook 21 uur online.
Tijdlijn 2023feb maart 58

Voorwaarden bij Viva La Vie: Actie enkel geldig op 21.03.2023. 21% korting op alle RainPharma verkoopproducten in voorraad. Per aankoop van €50 na korting één RainPharma bloem. RainPharma bloemen kunnen geruild worden voor de Tales by Solid manden. Bloemen kunnen enkel geruild worden in de winkel van aankoop. Geldig zolang de voorraad strekt. Maximum 1 mand van 9cm per persoon. Alle deelnemende producten vind je in de actiecatalogus. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.Voorwaarden op rainpharma.com.

Voorwaarden online: Actie enkel geldig op 21.03.2023 van 00u tot 21u. Enkel op de website van Viva La Vie. 21% korting op alle RainPharma verkoopproducten in voorraad. Per aankoop van €50 na korting één virtuele RainPharma bloem. Viva La Vie voorziet de bijpassende Tales by Solid manden voor deze virtuele bloemenwaarde. Online geen vrije keuze voor de manden. Geldig zolang de voorraad strekt. Alle deelnemende producten vind je in de actiecatalogus. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.Voorwaarden op rainpharma.com.