Hoofd menu

Is andullatie iets voor u?

Doe de test op www.andullation.eu

De combinatie van massage en infrarood in de massagematras zorgt voor een betere doorbloeding, snelle recuperatie, sterke pijnvermindering, meer energie, minder cellulitis, strakkere buik, ontgifting,...

Wat is Andullatie?

ANDULLATIETHERAPIE revitaliseert uw cellen
De innovatieve massagemethode veroorzaakt trillingen (20 tot 80Hz) welke ter hoogte van de huid zeer veel mechanische veranderingen veroorzaken. Specifieke gevoelszenuwuiteinden, de Pacini meccanoreceptoren, reageren zeer snel op deze mechanische huiddeformaties en kunnen tot 700 trillingen per seconde registreren. De gedetecteerde mechanische trillingsenergie wordt, na omzetting in elektrische zenuwimpulsen, doorheen de zenuwvezels van het beta type A ‘doorgeseind’ aan een snelheid van 30 tot 60 m/sec. Aan hun uiteinden staan deze zenuwvezels in rechtstreeks contact met de spiercellen van een orgaan waar ter hoogte van de celmembranen de elektrische impulsen omgezet worden in chemische stimuli

Massagematras

Door specialisten ontwikkeld. De matras wordt met succes gebruikt door toonaangevende fysiotherapeuten, artsen, kinesisten en revalidatiecentra.

Door middel van andullerende trillingen wordt de lichaamseigen doorbloeding gestimuleerd tot op het niveau van het kleinste bloedvaatje. De gepatenteerde infraroodstralers zorgen voor een bijzonder aangenaam warmtegevoel.

Medisch Andullerend Therapiesysteem met extra innovaties

1.   Handmatige bediening met LED-display en 16 geautomatiseerde medische programma's van Dr. Stutz.
2.   Infrarood rugkussen met instelbare warmte.
3.   Het uitklapbare hoofdeinde vergroot het ligvlak zodat ook grotere mensen de matras kunnen gebruiken. De visco-elastische vulling past zich aan iedere hoofdvorm aan.
4.   Voetreflexzonemassage met infrarood warmte
5.   Gebruik van de voetreflexzonemassage voor voetmassage
6.   Gebruik van het zero gravity kussen: de voeten liggen hoger in de traplig houding
7.   Massagebank ingeklapt gemakkelijk weg te bergen
8.   Optionele accessoires: transport tas
9.   Optionele accessoires: deken ”welbehagen” en Zero gravity kussen
10. Andullatie buikgordel: voor een stimulans van de buikspieren