Hoofd menu

dermalastylHerstel de elasticiteit van uw huid

Na de eerste rimpels, volgen gauw ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt zichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat. De huid wordt niet alleen slap en volumeloos, maar ze ziet er ook moe en dof uit.

Normaal kan er weinig aan verlies van elastine worden gedaan maar nu is dit proces omkeerbaar dankzij het gepatenteerde actieve ingrediët in de Dermalastyl Elastin Infusion formule, Elastatropin (tropo-elastine).

Deze behandeling hersteld de elasticiteit van de huid en geeft bovendien een diepte hydratatie en gezonde gloed!

Elastine is een zeer belangrijke bouwstof in de huid. Het zorgt voor de stevigheid, flexabiliteit, veerkracht en een jeugdige uitstraling. Helaas maakt een mens slechts tot in de pubertijd elastine aan en begint men het al vanaf het 25 a 35ste jaar te verliezen. Tot voor kort was dit proces onomkeerbaar omdat er geen enkele mogelijkheid was om de cellen te stimuleren tot aanmaak van nieuwe elastine.

Elastine Curve

Dermalastyl Elastin Infusion Therapy maakt elasticiteitsverlies verleden tijd!

Dermalastyl bevat immers het gepatenteerde ingrediënt Elastatropin@. Dit is een proteine molecule die door de buitenste laag van de huid naar binnen dringt, en zich aan de bestaande elastinevezels bindt via een koperpeptide. Voor het eerst kan hierdoor opnieuw elastine opgebouwd worden in de huid. fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid krijgt meer spankracht en veerkracht.

Elastatropin©

Elastatropin werd oorspronkelijk in Amerika ontwikkeld als een innoverend geneesmiddel voor littekenvrije wondheling. Omdat het ingredënt ook revolutionair verjongende effecten bleek te hebben op de wat oudere huid, hebben de wetenschappers van Dermalastyl het geintroduceerd als een professionele anti-aging behandeling.

Toepassing

Een behandeling wordt het best maandelijks uitgevoerd zodat de Dermalastyl Elastine Infusion formule zich kan omvormen naar gezond en nieuw elastisch weefsel. De behandeling is niet alleen betaalbaar, maar ook geschikt voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. U kunt de behandeling ook versterken door dagelijks DermaLastyl BX te gebruiken.