Hoofd menu

Wat is Permanent Make-up?

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, wordt de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die twee tot vijf jaar meegaat.

Doel van Permanent Make-up
Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manuier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up (bijv. bij een avondmaquillage)

makeup01

Voor eeuwig mooi?
Het grote verschil met tatoeage is dat permanent make-up niet echt definitief is. De pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en "slijt" er door het natuurlijke celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je er wel mee douchen, zwemmen,... kortom op elk moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

Voor wie of wat kan Permanent Make-Up een oplossing bieden?
Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien?
Heeft u niet zo'n vaste hand voor het aanbrengen van make-up?
Heeft u een allergie ontwikkeld voor cosmetica of draagt u een bril?
Heeft u vroeger meegedaan aan de blote wenkbrauwenmode en zijn uw haartjes niet meer teruggegroeid?
Wenst u uw lippen graag wat geaccentueerd of groter lijkend?
Wilt u er 's morgens perfect uitzien, als u wakker wordt?

PERMANENT MAKE-UP BIEDT U DE OPLOSSING

Techniek

Wenkbrauwen
Er wordt rekening gehouden met het natuurlijke huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen met een sprekender uiterlijk.

Ogen
Ook hier wordt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. Kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden. Geeft een natuurlijker effect dan een potloodlijntje.

Lipcontour
De vorm en de kleur worden samen met u uitgezocht. Het kleurenpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken. Het resultaat zijn prachtig volmaakte lippen.