Hoofd menu

Het hele jaar door. Bruin worden in 5 minuten. Zonder gevaar. Zonder UV-stralen. De nieuwe techniek voor natuurlijk bruinen.

SNELHEID

Met SUNBEAUTY CENTER, brengt uw schoonheidsspecialiste een lotion aan op het hele lichaam of gelaat. De behandeling duurt afhankelijk van de zone, 2 tot 10 minuten. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en worden intenser in een tijdsspanne van 8 uur.

UNIFORM

Het SUNBEAUTY CENTER garandeert een gelijkmatig en duurzaam resultaat, zelfs op een bleke huid, zonder strepen of vlekken.

HET HELE JAAR DOOR

Behoud uw bruine teint het hele jaar door of haal uw perfecte kleurtje net voor de vakantie, voor een receptie of een bijzondere gelegenheid. Een lekkere bruine teint en een toffe look!

ZONDER ZON

DHA gaat een natuurlijke reactie aan met aminozuren van de huid en vormt er de bruine pigmenten mee. Dit produceert in geen tijd een natuurlijke bruine teint zonder dat de zon eraan te pas komt.
De SUNBEAUTY CENTER - oplossing bevat eveneens een sterk gehalte aan schoonheidsvitamines A, C en E die functioneren als "booster" voor het lichaam.